Over esther

Persoonlijke coach in de buitenlucht

Life is too short to drink bad wine.

Ik ben Esther, persoonlijke coach, moeder, echtgenote, sporter en een levensgenieter. Al ben ik 54, ik voel mij 30. Ik ben de nr. 1 in de markt die een bewezen effectieve en intense begeleiding biedt vanuit echtheid: ‘No nonsense’. Warm, gedreven, stevig, nuchter en concreet, al gaan we het wel over gevoel hebben. En een vleugje spiritualiteit.

Ik zoom in op jouw situatie. Kortom: Maatwerk!
Dankzij mijn achtergrond in het bedrijfsleven, het vijf jaar lang marathonschaatsen op het hoogste niveau in een gesponsorde ploeg, het lopen van halve en hele marathons én mijn intense en brede levenservaring, ben ik de afgelopen zes jaar als persoonlijke coach gegroeid tot een succesvolle professional.

Maar heel eerlijk? Succesvol zijn is leuk, maar het verschil maken is nog leuker ! Elke dag ervaar ik voldoening, houd ik mij bezig met en draag ik uit wat er écht toe doet. Ik werk en leef ik vanuit mijn hart en geniet van mijn gezin. Life is too short to drink bad wine!

Ik ben namelijk moeder van een geweldige, sportieve, slimme en lieve dochter. Getrouwd met Jan Willem, die net zo van het leven houdt als ik, intens, sportief en relaxed. We zijn fit en vitaal!

Mijn achtergrond

Een betrokken coach, met een vleugje spiritualiteit

Ja, een gezonde balans tussen werk en privé. Dat wens ik iedereen. Ik ben er voor jouw medewerkers (zie mijn andere website) en ik ben er voor jou (dan ben je hier aan het juiste adres).

Werken en leven vanuit je hart, is wat we het liefst willen. Jij waarschijnlijk net zo. Ook tijdens een herijkingsfase op basis van jouw waarden. Het kan. Het lijkt misschien een utopie en ik realiseer mij dat de conditionering van alle voorgaande jaren in de weg kan staan. Toch is het ook mij gelukt om dit te doorbreken. En dit geef ik graag aan jou door.

De vergissing die velen maken is dat zij ervan uitgaan dat zij ‘zijn zoals zij zijn’ onder het mom “zo ben ik nu eenmaal”. En.. dat gewoontes bijschaven en patronen doorbreken, zij zelf en alleen wel kunnen fixen. Dat dacht ik ook. Totdat helder werd dat ‘we doen zoals we doen’. En daar kun je meer mee dan je denkt. En dan is samen makkelijker dan alleen.

Contact opnemen met Beweging Excellent

Waarom esther?

Dit zijn haar eigenschappen die jou helpen

Focus

Realiseren dat het NU anders moet. Ik help jou om te groeien vanuit wat je al weet en wat je nog niet weet.

Verbinding

Je hoeft het niet meer alleen te doen, ik ga je helpen. Belangrijk is wel dat jij, net als ik, 100% committed bent.

Passie

Ik help jou te durven luisteren naar je hart. Je gevoel toe te laten.

Zingeving

Je dromen verder waarmaken op een reële en duurzame manier waarbij zingeving voorop staat.

Professioneel

In mijn 7 jaar als coach ben ik uitgegroeid tot professional en lever ik maatwerk om jou te helpen.

Betrokken

Sinds 7 jaar werk ik vanuit het hart als een gedreven en betrokken coach.

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen?

“Met open vizier ben ik het coaching traject gestart. Zes maanden later kijk ik tevreden en voldaan terug. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

Jiska Goebertus

“Ze heeft een scherp waarnemingsvermogen waardoor blokkades bij jezelf snel zichtbaar worden. Ze onderscheidt zich positief van de traditionele manier van coaching.”

Bas van Beek

“Het zijn geen trucjes die ze aanleert, geen geknutsel, geen rommeligheid. Ze is concreet, zuiver, echt, zonder franjes met een groot hart en een beeldschoon vermogen mensen in beweging te krijgen op elk niveau van het bestaan”.

Dagny

“Een bron aan levensechte, ongekunstelde, pure en eerlijke sturing kwam gedurende de coaching op mij af, waarin de tijd leek te vliegen”.

Britt

“Esther is een kundig, gedreven maar voor een vaardige coach in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”

Ben

“Wat een geweldig principe omdat je tegelijkertijd buiten en in beweging komt én coaching krijgt. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching”.

Monique

“Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past. Het is met recht een traject op maat. Heel duidelijk is ook dat het coaching traject gericht is op jou persoonlijk en het vergroten van jouw potentieel”.

Else

“Esther is een zeer inspirerend persoon. Het heeft nu al als resultaat dat ik niet alleen aan het herstellen ben van een burn-out, maar ook weer bezig ben met persoonlijke groei.”

Lisette, psychiater

“Een professional. Ze luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en komt snel tot de kern. Een mooi cadeau aan mezelf”.

Josina

“Een vakvrouw die haar kennis en kunde inzet voor een mooi resultaat. Chapeau Esther voor je warmte, humor, klare taal, doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen, technieken, energie en enthousiasme”.

Veronique ten Holder

“Ik ben relaxter en kan rustmomenten vinden. Ik maakte mij druk om veel dingen maar zit nu in een goede flow en zorg dat dat van buitenaf niet meer beïnvloed wordt”.

Ruud Holthuizen

“Ik werd jaren geleefd terwijl ik wist: Dat kan anders. Ik ben gegroeid. Ik weet nu hoe om te gaan met mijn valkuilen, heb ik meer grip op mijn leven en de keuzes die ik kan maken”.

Tom Hamers

“Stormen getrotseerd (letterlijk en figuurlijk) waarbij Esther goede tools had om hier mooier uit te komen. Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft: Er zijn dingen waarbij ik wil stilstaan”.

Nienke Zetzema

“Ik heb de sessies met Esther ervaren als bijzonder inspirerend, ja! En ook uitdagend: wat wil ik zelf en wat maakt mij gelukkig? Esther gaf mij een vertrouwd en veilig gevoel.”

Sandra

“Mijn denkwijze is veranderd. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren waar ik op de lange termijn nog veel aan zal hebben. Esther is een kundig, gedreven en vooral vaardig in het overbrengen van alles wat zij biedt”.

Bart

“Ik zocht een ondernemerscoach die mij kon begeleiden bij het hervinden van rust, energie en voldoening. Ik ging vanuit gedrevenheid en ambitie met regelmaat over mijn grenzen en dat kostte veel energie”.

Jiska

“Ik heb meer rust in het hoofd, acceptatie en positiviteit gevonden en ben ik mij bewuster geworden van de manier waarop ik mijn werk en leven voortaan wil inrichten”.

Ron

“De oefeningen tijdens de sessies bij Esther, de opbouw, de tools om dagelijks toe te passen en de reflecterende gesprekken hebben mij gebracht waar ik nu ben. Ik bemerk veel meer rust, ruimte en energie. Ik ben werkelijk tot mezelf en in balans ben gekomen.”

Stefan

“Esther is open, direct, realistisch, warm en professioneel. Ze kan goed aanvoelen wat iemand nodig heeft en dat is fijn als je in een situatie zit waarbij je dat zelf niet zo goed kunt bedenken”.

Sarah

“Heel erg bedankt en blijf doen waar je zo goed in bent.”

Simone

Quote

Great things never come from comfort zones