de podcast

Goed om te luisteren

Wekelijks een aflevering waarbij ik ambitieuze ondernemers, managers en klanten interview over hun passie, hun werk en hoe zij dit in lijn brengen met zingeving, fit zijn, succes, uitstraling en meer. Ook deel ik regelmatig mijn kennis en inspiratie over verschillende thema’s door middel van een solo aflevering. Luister je mee?

0:00 / 0:00
'Verbindend communiceren', een training voor jouw team. Afl.69 - Een gezonde bedrijfsvoering waar iedereen op zijn plek zit, iedereen kan doen waar zij goed in is en met plezier samenwerkt, is de fundering van je bedrijf. Eén van de workshops voor bedrijven is 'Verbindend communiceren'. In deze aflevering vertelt Martijn wat het zoal inhoudt.
0:00 / 0:00
Esther van der Salm te gast bij Nathalie Smit. Afl.68 - Da's weer eens wat anders: zelf geïnterviewd worden;). In de aflevering geef ik antwoord op de vragen als "Voor wie ben je er?" En, “Als een Arbodienst bestaat, wat heb jij dan nog te doen?"
0:00 / 0:00
Waar een flexplek wel niet goed voor is ! Afl.67 - Elke dag met het OV of met de auto naar je werk. Dat kost je reistijd, zeker wanneer er file is. En die file is er dikwijls. Heen en terug. Nathalie vertelt in deze aflevering met passie over het succes van haar business met flexplekken.
0:00 / 0:00
Wat doe jij wanneer gesprekken niet vanzelf gaan? Afl.66 - We hebben meer invloed op ons gesprek met de ander dan we vaak denken. In deze aflevering vertel ik 'hoe' en geef ik uitleg over de drama en winnaars-driehoek.
0:00 / 0:00
Teleurstelling en verdriet? Afl.65 - December is voor velen met mij een maand waarbij van alles de revue passeert. December roept ook eventueel emoties op. Dat kan over van alles gaan. In deze podcast vertel ik hierover. Wat werkt dan en wat niet?
0:00 / 0:00
Restaurant La Galera, hmmm.. Afl.64 - In gesprek met Roland Schouten: Eigenaar van restaurant La Galera in Edam. Een superlocatie waar ze óverheerlijke gerechten serveren... is een podcast waard 🙂
0:00 / 0:00
Ontspanningstips incl. meditatie. Afl.63 - Dit keer ga ik niet in gesprek maar geef ik je tips voor dagelijkse ontspanning en neem ik je vervolgens mee in een meditatie. Doe er je voordeel mee !
0:00 / 0:00
Wat als je een Bore-out hebt? Afl.62 - Een Bore-out gaat over een tekort aan uitdaging. In deze aflevering vertel ik over wat een Bore-out is, hoe je het herkent, wat de oorzaken zijn (en de gevolgen), wie het zoal treft en natuurlijk: Wat kun je als je jezelf hierin herkent?
0:00 / 0:00
Een horecaondernemer die uitdaging nodig heeft. Afl.61
0:00 / 0:00
Angst en paniek, hoe ga je daarmee om? Afl.60

Meer waardevolle podcasts van mij beluisteren? Je vindt alle afleveringen op Spotify.

Quote

Life is short, time is fast,
no replay, no rewind,
so dare to be selective

0:00 / 0:00
Klant Monique geeft feedback. Afl.52