werk met esther

Het unieke Excellent Program

Herken je dit?

Ik help je op weg

Je zorgen kunnen delen met iemand die een gezonde en frisse blik werpt op jouw situatie en op jouw leven. Je zoekt iemand die jou op verschillende fronten motiveert en met jou doelen stelt. Je wilt gaan staan voor je echtheid. Zo ontstaat nieuw evenwicht met een positieve uitstraling op omgeving, medewerkers en je dierbaren. Elk mens is uniek, dus jij ook!

1

Jij hebt...

…een pittig bestaan, de zoektocht naar ‘wanneer is het goed?’ houdt je bezig. Je hebt alles op de rit, bent ver gekomen, maar mist voldoening. Je mist het evenwicht tussen ratio en gevoel, rust en ruimte in je hoofd, helderheid en overzicht.

Perfectionisme

Jij bent...

…er klaar mee de tijd door je vingers te zien glippen. Je bent het zat dat er aldoor aan je getrokken wordt. Het frustreert je. Tijd mag als een luxe gaan voelen. Je bent toe aan meer energie, meer voldoending en meer tevredenheid.

3

Je realiseert...

…je dat om echtheid en diepgang echt een kans van slagen te geven, je aan jezelf moet werken. Niet alleen prater-de-praat, maar ook doen.

4

Jij voelt...

…je niet thuis in een ‘fake’ wereld die vaak gericht is op prestatie, ego en schone schijn. Je wil jezelf vrijmaken van belemmerende overtuigingen en bent op zoek naar jouw ‘Real You’.

herken je dit?

Je wilt het anders

Goed om te weten: er is geen ruimte voor excuses, je bent 100% committed om er echt voor te gaan. Dit is een 1-op-1 traject bestaande uit live sessies met tussen de sessies in, de kracht van een werkboek en indien gewenst contact via app, mail of telefoon. De sessies zijn op verschillende locaties, binnen en vooral buiten, zodat jij ook fysiek uit je eigen omgeving bent en je maximaal jouw proces kunt doorlopen.

Je wilt...

Iemand die met je meedenkt, naar jou luistert, jou onverdeelde aandacht geeft en kennis met je deelt. Je wilt jezelf beter leren begrijpen, misschien zelfs vaker naar je hart luisteren en daarnaar handelen, in ‘shape’ zijn en blijven, en naast de business wil je ook diepgang en zingeving!

Je merkt...

In deze herijking fase dat je behoefte hebt aan de juiste mensen om je heen die echt wat te vertellen hebben zodat jij je geïnspireerd én energieker voelt. Je realiseert je dat om echtheid, diepgang en verandering echt een kans van slagen te geven, je aan jezelf gaat werken. 

Dit heb je nodig...

Je zorgen kunnen delen met iemand die een gezonde en frisse blik werpt op jouw situatie en op jouw leven.  Iemand die jou motiveert en met jou doelen stelt. Je wilt staan voor jezelf, je echtheid. Elk mens is uniek, dus jij ook!

Klaar voor een 'deep dive'

Je bent klaar voor een ‘deep dive’ naar meer echtheid en staat open voor dit interessante proces dat over JOU gaat (hoe spannend het misschien ook lijkt). Je bent 100% bereid om committed te zijn en 0 consessies te doen en om met jezelf aan de slag te gaan.

Je bent niet op zoek naar...

Je bent niet op zoek naar standaard gesprekken binnen vier muren op een warme stoel van iemand anders. Je wilt geen zweverig gebeuren, maar een concrete aanpak, al mag het wel over gevoel gaan. Je wilt kunnen bewegen, je wilt meer uitdaging en diepgang én je wilt ondertussen óok in de buitenlucht. Want dat is goed voor je. Je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen om ècht weer vanuit je kern te excelleren.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je wilt het niet alleen hoeven doen. Je wilt openheid, eerlijkheid en je wilt iemand die ook hoort wat je ‘niet’ zegt. Doortastend en ‘to the point’. No nonsens. Door zo iemand wil jij begeleid worden. Bij Beweging Excellent krijg jij die openheid, eerlijkheid en doortastendheid.

Het resultaat

Dit gaat het Excellent Program je opleveren

Focus

Een helder doel, weten waarvoor en voor wie je het doet. Loslaten wat jou niet meer dient, focus op wat jou wèl dient en daar op inzetten. Focus zorgt voor overzicht en rust in je hoofd.

Balans

Niet meer de tijd door je vingers zien glippen. Een bewuste verdeling van jouw tijd die je besteedt aan dat wat jou energie ‘kost’ en aan dat wat jou energie ‘geeft’ zodat je einde dag ook daadwerkelijk voldoening ervaart.

Accountability

Dat is goud! We maken concrete afspraken die uitdagend voor je zijn. Dit betekent soms confronterend en dat je je stretcht. En dat is ok en zelfs nodig om vooruit te komen daar waar nodig.

Positiviteit

Natuurlijk! Zodat jouw aandacht uitgaat naar dat wat écht van toegevoegde waarde is en goed voelt voor jezelf. Want wanneer jij op alle fronten goed voor jezelf zorgt, straal je het uit naar je omgeving, thuis en ook op de werkvloer. Wedden?

Energie

Wanneer jij vanuit de juiste energie je dagen start, ben je dichter bij jezelf, voel je wat je écht nodig hebt en geef je daar invulling aan. Je bent je veel meer bewust van wie je bent, wat je wil, wat je doet en waarom.

Het programma

Zo zien die 6 maanden eruit

Het traject bestaat uit onbeperkt live sessies verspreid over 6 maanden. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht en ik deel mijn kennis met jou. Na elke sessie ontvang je een persoonlijk verslag inclusief foto’s die we onderweg hebben gemaakt of een geluidsopname van de sessie. Zo creëeren we jouw naslagwerk. Een gepersonaliseerd handboek met oefeningen ontvang je om de essentie van de sessies te herhalen en te implementeren.

Deelnemen aan het Excellent Program is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk dat we een klik hebben, dat is een voorwaarde. Tussendoor en in de laatste sessie maken we samen de balans op. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, wat heb je in dit traject bereikt en wat ligt er nog voor je? Moet het perfect zijn of kun je tevreden zijn met een 8?

Kick-off sessie

We starten met een uitgebreide kick-off sessie op locatie. We gaan direct de diepte in om jouw persoonlijke knelpunten en doelen vast te stellen. Verkennen wat de impact hiervan zou zijn. Zo weten we samen waar we het voor doen en hebben we een goed vertrekpunt.

Systemisch werken

Gebaseerd op de principes van het systemische gedachtengoed. We zijn allen onderdeel van meerdere systemen (w.o. team op werk, huidige gezin en gezin van herkomst). Tijdens deze sessie wordt gekeken of deze systemen in balans zijn en hoe jij je hiertoe verhoudt. Verhelderend! De sessie is in mijn praktijkruimte.

Onbeperkt sessies in de buitenlucht

Nederland heeft een mooie natuur en daarom spreken we i.o. op verschillende locaties af. Tijdens de sessies bewegen we (zonder prestatiedruk). Dit betekent dat we wandelen en/of stukjes rustig hardlopen en/of fietsen. Uiteraard wat bij jou past.

In het dagelijkse leven, is een gezonde ademhaling essentieel. Eén van de voordelen is dat jij je eigen grens gaat herkennen In tijden van stress of lastige situaties buitengewoon nuttig! Het effect: kalmte, energie en meer in het ‘nu’.

Tijdens de buitensessies is er volop gelegenheid voor reflecterende gesprekken, aandacht voor jouw patronen, gewoonten, overtuigingen, wat jij (echt) belangrijk vindt en staan we regelmatig stil voor baanbrekende oefeningen die aansluiten op de fase waar jij op dat moment bent.

STI interventie

Een STI behandeling (Subliminal Transformation & Integration) is het paradepaardje;-). Een interventie van 2,5 uur waarbij de tijd vliegt! Hierbij gaan we het onbewuste brein ‘opschonen’ met betrekking tot wat jou belemmert en niet (meer) dient zodat er ruimte ontstaat en jij betere keuzes kunt maken. Effect: Berusting.

Zeilen op de Gouwzee

Als weer en wind het toelaten, kiezen we een mooi moment om samen het ruime sop te kiezen. Jouw traject sluiten we hiermee af. Hoe uniek?! Zeilen is behalve leuk, ook een ultieme vorm van buiten zijn waarbij je je niet zomaar kunt verstoppen voor de elementen. Zeilen is ook een mooie manier om in een andere omgeving je houding en rol opnieuw te bepalen. 

TESTIMONIAL

Wat zeggen anderen?

“Met open vizier ben ik het coaching traject gestart. Zes maanden later kijk ik tevreden en voldaan terug. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

Jiska Goebertus

“Ze heeft een scherp waarnemingsvermogen waardoor blokkades bij jezelf snel zichtbaar worden. Ze onderscheidt zich positief van de traditionele manier van coaching.”

Bas van Beek

“Het zijn geen trucjes die ze aanleert, geen geknutsel, geen rommeligheid. Ze is concreet, zuiver, echt, zonder franjes met een groot hart en een beeldschoon vermogen mensen in beweging te krijgen op elk niveau van het bestaan”.

Dagny

“Een bron aan levensechte, ongekunstelde, pure en eerlijke sturing kwam gedurende de coaching op mij af, waarin de tijd leek te vliegen”.

Britt

“Esther is een kundig, gedreven maar voor een vaardige coach in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”

Ben

“Wat een geweldig principe omdat je tegelijkertijd buiten en in beweging komt én coaching krijgt. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching”.

Roel

“Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past. Het is met recht een traject op maat. Heel duidelijk is ook dat het coaching traject gericht is op jou persoonlijk en het vergroten van jouw potentieel”.

Ann

“Esther is een zeer inspirerend persoon. Het heeft nu al als resultaat dat ik niet alleen aan het herstellen ben van een burn-out, maar ook weer bezig ben met persoonlijke groei.”

Lisette, psychiater

“Een professional. Ze luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en komt snel tot de kern. Een mooi cadeau aan mezelf”.

Josina

“Een vakvrouw die haar kennis en kunde inzet voor een mooi resultaat. Chapeau Esther voor je warmte, humor, klare taal, doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen, technieken, energie en enthousiasme”.

Veronique ten Holter

“Ik ben relaxter en kan rustmomenten vinden. Ik maakte mij druk om veel dingen maar zit nu in een goede flow en zorg dat dat van buitenaf niet meer beïnvloed wordt”.

Ruud Holthuizen

“Ik werd jaren geleefd terwijl ik wist: Dat kan anders. Ik ben gegroeid. Ik weet nu hoe om te gaan met mijn valkuilen, heb ik meer grip op mijn leven en de keuzes die ik kan maken”.

Tom Hamers

“Stormen getrotseerd (letterlijk en figuurlijk) waarbij Esther goede tools had om hier mooier uit te komen. Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft: Er zijn dingen waarbij ik wil stilstaan”.

Nienke Zetzema

“Ik heb de sessies met Esther ervaren als bijzonder inspirerend, ja! En ook uitdagend: wat wil ik zelf en wat maakt mij gelukkig? Esther gaf mij een vertrouwd en veilig gevoel.”

Sandra

“Mijn denkwijze is veranderd. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren waar ik op de lange termijn nog veel aan zal hebben. Esther is een kundig, gedreven en vooral vaardig in het overbrengen van alles wat zij biedt”.

Bart

“Ik zocht een ondernemerscoach die mij kon begeleiden bij het hervinden van rust, energie en voldoening. Ik ging vanuit gedrevenheid en ambitie met regelmaat over mijn grenzen en dat kostte veel energie”.

Jiska

“Ik heb meer rust in het hoofd, acceptatie en positiviteit gevonden en ben ik mij bewuster geworden van de manier waarop ik mijn werk en leven voortaan wil inrichten”.

Ron

“De oefeningen tijdens de sessies bij Esther, de opbouw, de tools om dagelijks toe te passen en de reflecterende gesprekken hebben mij gebracht waar ik nu ben. Ik bemerk veel meer rust, ruimte en energie. Ik ben werkelijk tot mezelf en in balans ben gekomen.”

Stefan

“Esther is open, direct, realistisch, warm en professioneel. Ze kan goed aanvoelen wat iemand nodig heeft en dat is fijn als je in een situatie zit waarbij je dat zelf niet zo goed kunt bedenken”.

Annemijn

“Heel erg bedankt en blijf doen waar je zo goed in bent.”

Simone

Voel jij een ja?

Dan kijk ik er naar uit om kennis met je te maken